Aprovada la normativa del mercat d'estiu

29 de maig de 2017


L'activitat tindrà lloc a la plaça del Mar tots els dissabtes entre el 24 de juny i el 2 de setembre de 18 a 22h.



El mercat d’estiu, que es va posar en marxa l’any passat a la pl. del Mar, torna el proper 24 de juny, i tots els dissabtes fins el 2 de setembre, de 18 a 22h. Es tracta d’un mercat setmanal de temporada, en el qual s’hi podran trobar productes de tot tipus, des d’alimentació a roba i calçat, complementat amb activitats.

 

Les persones interessades en sol·licitar una parada ho poden fer presencial o telemàticament entre els dies 2 i 9 de juny. El 2 de juny la inscripció està reservada als titulars de parades del mercat setmanal de Cubelles. A partir del 3 (dissabte i diumenge a través de l’OVAC Cubelles) i fins el 9 de juny ho podran fer la resta d’interessats. S’admetran totes les sol·licituds per ordre d’inscripció fins arribar al màxim de metres previstos.

 

La normativa aprovada per regular el servei estableix, entre d’altres, que les parades poden ocupar un màxim 8 metres; que es prioritzarà en els productes alimentaris aquells que siguin ecològics o de proximitat amb certificat emès per la Generalitat; no es poden vendre productes dels que s’ofereixen a la fira d’artesania; o cada paradista ha de fer-se càrrec de la neteja del seu espai.

 

Com l’any passat, l’Ajuntament de Cubelles facilitarà un aparcament gratuït a l’altra banda del riu Foix (C. Pla de Sant Pere), oferint una agradable passejada per la zona de la desembocadura fins connectar amb la plaça del Mar, popularment coneguda com plaça Charlie Rivel per acollir el monument del cubellenc més il·lustre.


Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023