El Peixet i el Kbé Kbo guanyen el premi al millor menú i la millor tapa de les Jornades Gastronòmiques

14 de febrer de 2017


Els dos establiments ressalten el valor promocional de la iniciativa impulsada per la regidoria de Turisme, comerç i fires

L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el regidor de Turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, han lliurat aquest dimarts els premis al millor menú i la millor tapa de les darreres Jornades Gastronòmiques celebrades al municipi durant el mes de novembre passat. Els guanyadors han estat, respectivament, els restaurants El Peixet i el Kbé Kbo. El local mariner, amb barca pròpia i collita d’arròs al mateix Ebre, s’ha endut el guardó al millor menú mercès a una proposta de ranxos com els que es feien fa més de dos segles als vaixells pescadors. El seu responsable, Harald Cortés, ha agraït la distinció i ha expressat la seva intenció de seguir col·laborant amb l’Ajuntament “atès el gran valor promocional que tenen per al sector de la restauració iniciatives com aquestes jornades”.

 

Pel que fa a la millor tapa, el premi se l’ha endut el Kbé Kbo per mitjà del seu plat de bacallà a la cervesa, una delícia gastronòmica que beu d’una antiga proposta que elaborava l’àvia de Jaume López, propietari de l’establiment. “S’ha convertit en la nostra oferta estrella i ens ha servit per donar-nos a conèixer encara més entre la població”, assegura López, qui va batejar la tapa amb el nom de Bacallà a la Moritz, en reconeixement a la companyia cervesera que ha patrocinat les Jornades Gastronòmiques.

 

Tant el regidor de Turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, com l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, han volgut agrair la predisposició de tots els locals participants i han destacat el nivell de les propostes plantejades pels restauradors del municipi. Les V Jornades Gastronòmiques i II Mostra de Tapes es van celebrar el mes de novembre després d’haver desaparegut durant set anys.  


Rosa Fonoll i Raül Mudarra envoltant els guanyadors
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023