El Síndic de greuges presenta el resum d’actuacions del 2016

2 de febrer de 2017


Cubelles se situa com segon municipi de la comarca en nombre d’actuacions iniciades

L’oficina del Síndic de greuges ha fet públic el document de resum de les actuacions dutes a terme durant l’any 2016 al conjunt de Catalunya i sectoritzada per comarques i municipis. En el cas del Garraf, Vilanova i la Geltrú ocupa la primera posició en nombre d’actuacions iniciades amb 123, entre queixes i consultes. Cubelles ocupa el segon lloc amb 89, seguit de Sant Pere de Ribes amb 85, Sitges 84 i Olivella i Canyelles amb 14 cadascun.

 

En el cas concret de Cubelles, de les 89 actuacions iniciades 47 han estat queixes i 42 consultes, adreçades al Síndic ja sigui per correu electrònic, telèfon o per escrit adreçat a la bústia de l’OPIC.

 

Com es repeteix periòdicament cada any, un equip de l’oficina del Síndic va desplaçar-se el passat 19 d’octubre a Cubelles per atendre en persona a la ciutadania o les entitats que senten que alguna administració o gran servei ha vulnerat els seus drets. En aquesta visita van atendre disset peticions, quinze queixes i dues consultes.

 

Per àrees temàtiques en el conjunt de la comarca del Garraf la majoria de les actuacions són referides a polítiques socials com ara salut, serveis socials i relacionat amb infància i adolescència (30,8%) seguides de polítiques territorials com medi ambient i urbanisme (22%) i temes de consum (15,4%).


Bustia sindic 5
  • Sindic web

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023