El Ple de desembre aprova tots els punts de l’ordre del dia

16 de desembre de 2015


Les mocions presentades per les diverses formacions també prosperen favorablement



La sessió plenària de caràcter ordinari celebrada el passat dia 16 a la sala d’exposicions del Centre Social i corresponent al mes de desembre va finalitzar amb l’aprovació de tots els punts que figuraven a l’ordre del dia.

 

El primer punt de la part resolutiva va proposar la modificació dels estatuts del Consorci dels Colls i Miralpeix-Costa del Garraf. Aquesta proposta va rebre el suport de totes les formacions del Consistori, tret de Cubellencs-FIC, que es va abstenir. L’apartat següent, el calendari fiscal que regirà l’exercici 2016, va aprovar-se per unanimitat de totes les formacions.

 

La ratificació de l’acord de la mesa negociadora de matèries comunes sobre establiment de permís per assumptes particulars per antiguitat i dies addicionals de vacances per antiguitat va rebre la proposta del PSC de deixar-ho sobre la taula, tot i que no va prosperar. La recuperació de part d’aquests drets laborals de la plantilla municipal va rebre el suport de totes les formacions exceptuant les abstencions del PSC, PP i Cubellencs-FIC.

 

Finalment, la proposta d’aprovació definitiva de la memòria valorada de desafectació de la canonada d’aigua potable de fibrociment de la zona Mas Baró va rebre el suport unànime de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament de Cubelles.

 

En l’apartat de mocions, la primera a debatre va ser la presentada pel grup municipal Cubelles sí es pot relativa a la declaració de Cubelles com a territori socialment responsable (TSR) compromès amb el programa de l’Agenda 21 per la defensa de la salut pública, el medi ambient i la zona protegida del delta del riu Foix. La moció va rebre el vot favorable de totes les formacions polítiques representades al Ple municipal.

 

El grup municipal del PSC va presentar una moció relativa a la reobertura de les taquilles de l’estació de tren de Cubelles que va ser aprovada amb els vots favorables d’UC-11, PSC, Cubelles sí es pot, Guanyem Cubelles, ICV i Cubellencs-FIC; i les abstencions d’ERC, PP i CiU.

 

Finalment, la moció presentada per UC-11, ERC, ICV, PSC, PP, CiU i Guanyem Cubelles en suport a les víctimes afectades de talidomida a l’Estat va ser aprovada per unanimitat.

 

Recuperi el Ple a l'àudio de Ràdio Cubelles

 

 

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023