L´espai multiusos propietat de l´Ajuntament és objecte d´obres d´acondicionament i

5 de novembre de 2001


La regidoria d’obres públiques i serveis està enllestint el projecte d’adequació de la sala multiusos per tal de traslladar-hi les dependències de la policia local, el dipòsit de vehicles i el Jutjat de Pau.A principis d’aquest mes de novembre està previst que s’iniciin les obres d’acondicionament de la l’antiga discoteca, la sala multiusos propietat de l’Ajuntament de Cubelles en el que es traslladaran les dependències municipals de la policia local i s’hi ubicarà un dipòsit municipal de vehicles a més del Jutjat de Pau.
Els serveis tècnics de la regidoria d’obres i serveis estan ultimant els últims retocs als planells de l’espai per tal de redactar, finalment, el projcte de redistribució.
Padreny ha explicat que "l’espai en qüestió està compost per una sala diàfana de 400 m2 que cal compartimentar en un recepció, sala d’espera, despatx del cap de la policia local i sala de reunions. A més, es farà la instal·lació de serveis i lavabos. Tot això es farà per tal d’adequar uns espais més amplis i pràctics."
Per altra banda, la regidoria d’obres públiques i serveis ha previst l’adequació de l’espai exterior del recinte per tal d’ubicar-hi el dipòsit municipal de vehicles. Les obres d’adequació de l’exterior consistiran en l’aplanament del terra i el tancament perimetral del recinte.
Finalment, cal destacar que l’espai de l’antiga discoteca, que es preveu estigui enllestida a finals de l’any 2001 o principis del 2002, podrà albergar, a més, activitats culturals de tot tipus com exposicions, concerts i sopars d’entitats de la vila, entre d’altres.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023