La regidoria d´Obres i Serveis Municipals engega diverses actuacions envers les zo

5 de novembre de 2001


Les accions són de neteja, arranjament i tractament de les zones verdes i les males herbes que surten a les voreres de la vilaLa regidoria d’Obres Públiques i Serveis de l’Ajuntament de Cubelles està duent a terme accions entorn la neteja, arranjament i tractament de les zones verdes i les males herbes de Cubelles a més de realitzar un tractament amb herbicida per tal d’eliminar les males herbes que surten a les voreres de la vila.
Aquest tractament, que es realitza dos cops a l’anys, al maig i a l’octubre, ja ha finalitzat a la zona Marítima i els sectors Bardagí, Molí de Baix i Nucli antic i s’iniciarà a les urbanitzacions de Cubelles, com ens explica el regidor d’obres públiques i serveis, Miquel Padreny.
Per altra banda, que aviat és farà la poda de l’arbrat a Cubelles. Aquesta actuació està prevista per la primera setmana de novembre tot i que s’ha retrassat unes setmanes ja que s’ha convocat un concurs públic que otorgarà la tasca a l’empresa que ofereixi millors condicions. Miquel Padreny, regidor d’Obres i Serveis va afirmar que, "amb la poda de l’arbrat i dels jardins particulars, entrem en una època conflictiva pel que fa al manteniment de la neteja als carrers de Cubelles, que, en aquestes setmanes, s’omplen de retes de poda i jardineria."
A fi efecte de contrarrestar el conflicte, es recorda als veïns que disposen d’una vintena de contenidors industrials en els que es poden dipositar aquestes restes.
Aquests recipients són només per ús dels veïns de la vila i no els poden utilitzar les empreses ja que són responsables de la gestió de les seves deixalles.
Si les restes de poda i jardineria són d’unes quantitats tan elevades que no hi caben als contenidors, els veïns poden posar-se en contacte amb la secció de Via Pública del departament de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Cubelles, al telèfon 93 895 78 50.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023