Comencen les inscripcions al Casal d’Estiu organitzat pel Centre d’Esplai Kitsch

30 de novembre de 1999


L’activitat començarà el proper 1 de juliol i s’acabarà el 9 d’agost
El Centre d’Esplai Kitsch ha fet arribar aquests dies als més de 800 infants d’entre 3 i 14 anys que estan empadronats a la vila el fulletó informatiu que conté les activitats del casal d’estiu, les colònies i els campaments, el casal diari i el de dissabtes.

Cal fer especial incidència en el Casal d’estiu, una activitat que va comptar amb una participació en l’edició passada de 180 infants i que comença el proper 1 de juliol i s’allargarà fins el 9 d’agost.

Aquesta activitat estiuenca es realitzarà a les instal·lacions del CEIP Charlie Rivel i al nou local de l’entitat, al carrer Josep Mestres, a l’antiga llar d’infants municipal.

Aquest any, el Centre d’esplai Kitsch treballa, com a eix transversal, el Medi Ambient. Dos dels membres de la junta directiva, la Raquel Petit i el Raül Mudarra expliquen que "els objectius generals que ens plantegem treballar amb els infants són conèixer el medi que els envolta per tal de garantir-ne els seu desenvolupament de manera sostenible i treballar la creativitat i les habilitats manuals partint de la utilutzació de materials reciclats i reutilitzables que garanteixin la conservació del Medi Ambient".

L’horari de l’activitat comença a 2/4 de 9 del matí, amb un servei d’acollida opcional i continua de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del migdia, quan es realitzen les activitats de matí; a més, hi ha servei de menjador, de 2/4 de 2 a 4 de la tarda, moment en que comença el torn de la tarda, fins a les vuit del vespre.

La distribució dels grups és la següent: Esquitxets A (nascuts a l’any 1998), Esquitxets B (nascuts al 97 i 96), els Esquitxos A (nascuts als anys 95 i 94), els Esquitxets B (nascuts al 93, 92 i 91) i els Quitxos (nascuts al 90, 89, 88 i 87).

Pel que fa a les activitats fóra de les instal·lacions anteriorment descrites, cal dir que es faran sortides setmanals a la piscina municipal de Cubelles i una sortida quinzenal al Canal Olímpic de Castelldefels, el Museu del Ferrocarril i a Catalunya en Miniatura a més de l’habitual participació a la Trobada de Gegants amb el propi bestiari de l’esplai.

Finalment, els membres de la junta destaquen una novetat, es tracta de les colònies que aquest any hem programat per la tercera setmana de juliol, del 22 al 26 de juliol i adreçades a infants d’entre 6 i 11 anys. Estarem cinc dies a Can Santoi, a Collserola, en ple contacte amb la natura. A més, del 20 al 30 d’agost, els joves de l’entitat, d’entre 11 i 16 anys, marxaran de campaments.

Per poder participar a les activitats anteriorment descrites cal adreçar-se al local de l’espplai, al Carrer Josep Mestres, cada dia, de dilluns a divendres, fins el proper 21 de juny, de 4 a 6 de la tarda i formalitzar la inscripció a l’activitat desitjada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023