La regidoria d´Obres i Serveis preveu seguir amb l´asfaltat d´altres zones en mal

30 de novembre de 1999


L´actuació d´asfaltat s´emmarca dins el Pla de Millora de la via pública d´aquesta regidoria i els serveis tècnics ja treballen en l´el·laboració de l´amidament de les zones que cal asfaltar

La regidoria d’Obres i Serveis té en previsió actualitzar les millores en asfaltat que es van iniciar a principis del mes d’octubre als carrers del nucli antic de la vila, que estaven molt malmesos.

 

L’actuació que es va dur a terme va afectar un espai de 1.764 m2, que comprenen els carrers del Mig, Esglèsia, dels Horts i Almirall, a més d’un tram del carrer Nou (entre el Ptge. Soledat i la Pl. Balmes) i del carrer Víctor Balaguer (entre el carrer de l’Estació i l’inici del carrer Major).

 

Els serveis tècnics de la regidoria estan treballant en la propera actuació d’asfaltat amb l’el·laboració de l’amidament de diverses zones que ho necessiten. Entre aquestes, el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Padreny va destacar que "aviat s’aslfaltarà el carrer Joan XXIII, al voltant de la benzinera, algun carrer del Sector Marítim com el de les Roses i l’Onze de Setembre, que en un parell de mesos estaran acondicionats."


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023