Cubelles ha estat receptora d’una donació de 1.500 llibres amb un contingut variat

24 d'octubre de 2001


Els llibres procedeixen d’un col·lecció privada i es troben amb bon estat de conservació. La majoria es destinaran a la Biblioteca Municipal i la resta es respartiran entre entitats i centres com el CEIP Charlie RivelLa vila de Cubelles ha estat receptora de la donació de 1.500 llibres per part d’una persona vinculada i resident a la població des de fa molts anys.
El donant vivia a Barcelona, fins on es van haver de desplaçar els membres de la brigada municipal per tal de recollir la col·lecció de 1.500 llibres que, segons Joan Albet, alcade de Cubelles i regidor de Cultura, "seran catalogats per tal de donar-los l’ús adient."
El contingut de la col·lecció és variat i la majoria de volums corresponen a novel·les de diferent temàtica tenint en compte que és el fruït de l’afició a la lectura per part del donant de la col·lecció que, al llarg dels anys ha aconseguit recopilar un nombre tan elevat de llibres publicats.
En una col·lecció tan àmplia és evident que hi ha llibres antics i d’altres que no ho són tant. De tota manera, Albet confirma "el bon estat de conservació de tots els volums escrits."
En l’actualitat els llibres es troben a l’aula del Sindicat i els següents passos del procés són la seva catalogació i fer la valoració dels llocs on es poden ubicar els volums. La majoria dels llibres es destinaran a la biblioteca municipal de Cubelles, situada al Casal de Cultura. Albet, però diu que "no es descarta la possibilitat d’ubicar-los en altres llocs com, per exemple l’escola Charlie Rivel o el Centre d’Esplai Kitsch, sempre prenent en consideració els continguts i les necessitats de les entitats i serveis interessats."


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023