L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi Charlie Rivel debat en una re

24 d'octubre de 2001


L’acte, en que va prendre part el regidor d’Ensenyament, Lluís Pineda i l’alcalde, Joan Albet, es va dur a terme divendres passat al mateix centre educatiu. L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del CEIP Charlie Rivel van convocar el divendres passat a la tarda una reunió oberta per tal d’explicar la situació de massificació a algunes aules de l’escola i acordar una sèrie de mobilitzacions pressionar el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per tal que doti el centre educatiu de més personal acadèmic.
A la reunió hi van ser presents Joan Albet, alcalde de Cubelles; Luís Pineda, regidor d’Ensenyament, Pilar Gómez, directora de l’escola Charlie Rivel, entre d’altres professors i membres de la Junta de l’AMPA.
Les mobilitzacions que ja han endegat els membres de la junta de l’AMPA de l’escola són la recollida de firmes entre les mares i els pares dels infants que assisteixen a les classes del centre públic, que s’annexaran a una carta dirigida a la Delegada Territorial del Departament, Aurora Danés. Tomás Sánchez, president de l’AMPA diu que "no descartem la possibilitat de fer altres actuacions més agosarades fins que es solucioni el problema".
Pilar Gómez, directora del centre ha explicat que "la causa d’aquesta massificació és que mai tanquem les matriculacions perquè és la única escola de Cubelles. Al centre educatiu hi ha un bon nombre d’infants però, probablement la solució arribarà al curs 2002-2003."
Per fer front a la massificació del centre, l’equip de professors està diversificant la seva tasca, amb personal que dedica una part del seu horari laboral a reforçar l’ensenyament als alumnes que van a classes on es sobrepassa el ràtio del número de nens i nenes per professos i, així, poder donar resposta a la demanda existent a l’escola.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023