Ja es pot consultar a la web el cens electoral per a les eleccions de l´1 de novembreFins el 21 de s

30 de novembre de 1999


Ja es pot consultar a la web el cens electoral per a les eleccions de l´1 de novembreFins el 21 de setembre
Els electors tindran a partir d´avui, i durant vuit dies, la possibilitat de consultar el cens per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran l´1 de novembre. Fins el 21 de setembre, els electors podran fer les seves reclamacions, en cas que sigui necessari, a les oficines de l´Ajuntament de Cubelles i a les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral de Catalunya.

D’acord amb la llei, els ajuntaments i els consolats estan obligats a mantenir un servei de consulta de les llistes electorals vigents durant el termini de vuit dies comptats a partir del sisè dia posterior a la convocatòria de les eleccions. La consulta es pot fer per mitjans informàtics, amb la identificació prèvia de la persona interessada o mitjançant l’exposició al públic de les llistes electorals. En aquest sentit, l´Ajuntament de Cubelles, per segona vegada consecutiva, habilitarà la consulta a través de la web municipal (www.cubelles.cat).

L’exposició del cens és una de les formes que té l’electorat de consultar les dades, tot i que hi ha d’altres: comprovar la targeta censal o trucar a la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral de la província corresponent. El número de telèfon és el 901.101.900.

També pots consultar directament des del mòdul d´eleccions de la nostra web.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023