La Generalitat adjudica el projecte de l´IES de Cubelles

8 de març de 2002


El Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha informat que el projecte ja s´ha adjudicatL´empresa Lluis-Xavier Comerón Graupera ha rebut l´adjudicació de l´empresa pública de la Generalitat de catalunya, GISA, per redactar el projecte d’obra de nova construcció del centre d´ensenyament secundari de Cubelles. L´adjudicació s´ha fet per un import de 168.882,08 d´€.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del passat 14 de desembre de 2001 (núm. 3534) anunciava la convocatòria de la licitació de l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, de l’estudi de seguretat i salut i de l’estudi geotècnic i posterior direcció de les obres de la construcció de l’IES de Cubelles.

La redacció del projecte de l’IES de Cubelles sortia a concurs per 184.571,18 euros (IVA inclòs).

Per altra banda, el passat 5 de febrer, el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya va aprovar la inversió de 3.816.426,86 € (635 milions de ptes) per a la construcció de l’IES de Cubelles.

Josep Marcillas, Alcalde de Cubelles, ha manifestat la seva "alegria" perquè "ja es veu moviment en quant a l´institut, tal i com ens va prometre la consellera. Tot i això seguirem treballant perquè l´IES sigui una realitat quan abans millor".
Des de l´Ajuntament de Cubelles, segons ha explicat Marcillas, s´està fent una aposta decidida per la formació de les persones, la qual cosa "passa per disposar dels mitjans escolars adequats, no sols en secundària, sinó des d’un començament. Per això vam tirar endavant la construcció de la llar d´infants l´ampliació de les escoles i ara es treballa ja per tenir una nova escola de primària".

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023