S´aprova la remodelació dels vestidors del Polisportiu

7 de març de 2002


Recentment es van acabar les tasques de tancament del camp de futbol d´entrenament i es treballa amb el canvi de la seva il·luminació.La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar inicialment el passat 28 de febrer el projecte de reforma de dos vestidors del Polisportiu de Cubelles, amb un cost de 90.124,71 €. El projecte de reforma dels vestidors de la zona esportiva de Cubelles ha estat redactat pels serveis tècnics municipals, i contempla la reforma total de dos dels vestidors que hi ha a la zona Polisportiva de Cubelles, que estan en mal estat.

A partir d’ara, el projecte se sotmet a informació pública durant el termini d’1 mes, a efecte de possibles al·legacions i/o reclamacions sobre el mateix. Posteriorment, un cop resoltes les possibles al·legacions, en cas d’haver-hi, el projecte s’aprovaria de forma definitiva i s’iniciarien els tràmits per a la licitació de les obres de reforma.

La reforma dels vestidors del Polisportiu està subvencionada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, dintre del Pla Director d’Instal·lacions i Equipaments Esportius de Catalunya.

Per altra banda, la Comissió de Govern va aprovar el passat 26 de febrer la inversió de 2.183,43 € per a la reparació dels projectors del Polisportiu Municipal de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023