Avui comencen els actes de la Setmana de la Dona Treballadora

4 de març de 2002


Aquesta tarda comencen els actes programats per la regidoria de la Dona per a commemorar el dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra aquest proper divendres, 8 de maig. Els actes finalitzaran amb un gran collage reivindicatiu elaborat per les entitats cubellenques.La Setmana de la Dona Treballadora, que se celebra al voltant del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, comença aquesta tarda a les 20 hores, al Cinema Mediterrani. La recentment creada regidoria de la Dona, encapçalada per Virgínia Salmerón, ha programat una conferència sobre El paper de la dona al segle XXI, que anirà a càrrec de Rosa Ripoll, responsable de l´Oficina d´Informació de Barcelona i Barcelona Comarques de l´Institut Català de la Dona.

Aquest serà el primer dels actes d´aquesta setmana, que continuarà amb activitats fins divendres i, en un àmbit més general, durant tot el mes de març.

El dimarts 5 de març, a les 20 hores al Cinema Mediterrani, tindrà lloc la xerrada L´assetjament sexual, que comptarà amb els comentaris de l´advocada del PADI Anna Maria S. Llamazares, i el testimoni real d´una persona que ha patit en primera persona aquesta situació.

Els actes propis de la Setmana de la Dona Treballadora tindran el seu punt i final el divendres, 8 de Març, en què a les 13 hores es farà la Lectura del manifest del Dia de la Dona, a càrrec de l´Alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, a la plaça de la Vila. Seguidament, a la mateixa plaça de la Vila, quedarà instal·lat un mural de grans dimensions perquè les entitats de la vila elaborin el Collage del Dia de la Dona. Es tracta d´un collage reivindicatiu format per un conjunt de mocadors que les entitats han omplert amb un lema sobre el Dia de la Dona.

Finalment, a la tarda, a les 20 hores, al Cinema Mediterrani es projectarà la pel·lícula Chocolat, i a partir de les 22 hores se celebrarà una Festa de la Dona.


Activitats mensuals
A partir del 6 de març, tots els dimecres del mes tindrà lloc a la sala annexa del Cinema Mediterrani un Grup de lectura, que estarà dirigit per Lourdes Gutiérrez, mentre que els dijous del mes, el mateix escenari acollirà un Curs de Tai-chi


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023