Cubelles prepara del 19 al 28 d’abril una Setmana Cultural amb sopar Medieval, exposicions, Puntaire

28 de febrer de 2002


Cubelles celebrarà la Setmana Cultural de Cubelles del 19 al 28 d’abril. Una de les novetats de la Setmana Cultural de Cubelles és la realització per primera vegada del sopar Medieval. Aquest sopar estarà amenitzat per un espectacle medieval, a càrrec del grup d’animació Artherencia. El regidor de cultura, Joan Albet ha assenyalat que "tothom que ho vulgui podrà anar vestit de Medieval". En aquest sentit, anima als ciutadans "a que pensin ja en confeccionar-se el vestit per participar d’aquesta primera festa Medieval perquè aquesta sigui molt més lluïda".
Els actes s’iniciaran amb diferents interpretacions d’artistes amb música en viu, que es portaran a terme els dies 19 i 20 d’abril. L’endemà, diumenge 21 d’abril es realitzarà la inauguració l’escultura de l’11 de setembre, obra de l’artista local, Anselm Cabús. Paral·lelament es dura a terme una exhibició dels Castellers de Sant Cugat i una jornada de portes Obertes al col·legi públic Charlie Rivel. A la tarda s’oferirà cinema per a adults.

Pel que fa a les exposicions, d’una banda l’entitat Amics del Castell de Cubelles realitzarà del 20 al 28 d’abril dues exposicions. Una mostra de 100 fotografies sota el títol "Cubelles S.XX, abans dels anys 80" i una altre titulada "Natura" , que recollirà diverses imatges fotogràfiques relacionades sobre la natura d’arreu del món.

Dilluns, 22 d’abril s’inaugurarà en una de les sales del Castell dels Marquesos d’Alfarràs una exposició d’Anselm Cabús, autor de l’escultura de l’11 de setembre, on es podrà veure tot el procés d’elaboració i creació de la seva obra.

A la tarda, hi haurà cinema infantil en català pels alumnes de P3, P4 i P5 del col·legi Charlie Rivel. Dimarts, 23 d’abril es celebrarà un concert de flauta travessera i piano. L’endemà dimecres, 24 d’abril, els actes continuaran amb una conferència de l’escriptor Màrius Serra. A la tarda, s’oferirà una projecció de cinema pels alumnes de 1r, 2n i 3r curs del col·legi Charlie Rivel. Dijous, 25 d’abril, es tornarà a projectar cinema infantil pels alumnes de 4rt, 5è i 6è d’EGB. Divendres, 26 d’abril Jordina Biosca serà l’encarregada de portar a terme l’Hora del Conte amb "La reina calva" a la biblioteca municipal de Cubelles. Dissabte, 27 d’abril es portarà a terme el primer sopar Medieval. Serà a la plaça del Castell i amb el grup d’animació Artherencia.

Els actes es tancaran diumenge, 28 d’abril amb la tradicional Trobada de Puntaires i amb la realització d’un audiovisual sobre "Cubelles i el seu entorn. 1900- 1970" amb fotografies d’Antoni Pineda, organitzat per l’entitat Amics del Castell.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023