Conferències, xerrades, curs de Tai-chi, Cinema, Festa de la Dona i sopar-ball, actes

27 de febrer de 2002


El Dia Internacional de la Dona Treballadora, l´alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, llegirà un manifest. A més, s´elaborarà un collage reinindicatiu amb els mocadors i els lemes anotats en els mocadors que aportin les diferents entitats locals.L’Àrea de la Dona de l’Ajuntament de Cubelles ha programat per al mes de Març diverses activitats culturals i socials. Els actes s’iniciaran el proper dilluns, 4 de març amb una conferència titulada “El paper de la dona al S.XXI”, a càrrec de Rosa Ripoll i Vilarassa, responsable de l’Oficina d’informació de Barcelona i Barcelona Comarques de l’Institut Català de la Dona. Serà a les set del vespre i al cinema Mediterrani.
Els actes continuaran l’endemà, dimarts 5 de març, a les vuit del vespre i al cinema Mediterrani, amb una xerrada sobre l’assetjament sexual, que anirà a càrrec d’Anna Maria S. Llamazares, advocada del PADI.
D’altra banda, els dimecres 6, 13, 20 i 27 del mes de març, de sis a dos quarts de vuit del vespre, a la sala annexa del Cinema Mediterrani, es portarà a terme l’activitat “Grup de lectura”, a càrrec de Lourdes Gutiérrez. Els actes continuaran amb un curs de Tai-chi. L’activitat, que es realitzarà tots els dijous del mes de març ( 7, 14, 21 i 28) a les tres del migdia i al Cinema Mediterrani, anirà a càrrec de Trinidad Colomar.
El Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març l’alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, llegirà a la una del migdia i a la plaça de la Vila, un manifest sobre el Dia de la Dona. A continuació es portarà a terme un collage reivindicatiu d’aquest dia amb els mocadors i els lemes anotats en els mateixos mocadors aportats per les diferents entitats del municipi.

A les vuit del vespre es projectarà la pel·lícula "Chocolat" dirigida per Lasse Alistron i interpretada per Juliette Binoche, Lena Olin i Johnny Deep.
Els actes es tancaran amb un sopar-ball amb música punxada per un Disc-Jockey, que començarà a les 10 de la nit al Casal d’Avis Cimblanc. Les inscripcions del sopar que costa 12 euros, es poden formalitzar a l’Oficina de Turisme (plaça del Castell), a l’oficina de la Dona ( Carrer Joan XXIII, 30 1ª) i al Casal d’Avis Cimblanc ( carrer Joan Roig i Piera, 5).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023