Els Amics del Castell van presentar un CD-Rom sobre els carrers de Cubelles entre el

26 de febrer de 2002


La presentació del document es tornarà a fer dins els actes de la setmana cultural, quan també han previst instal•lar dues exposicions fotogràfiques

El passat diumenge 24 de febrer es va dur a terme la presentació de l’audiovisual “Cubelles i el seu entorn. 1900-1970”, amb fotografies d’Antoni Pineda.

El document gràfic, en format CD-Rom, ha estat una iniciativa de l’entitat Amics del Castell, amb el suport tècnic de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cubelles i diverses persones vinculades a l’associació.

Com explica Antoni Pineda, membre de la junta d’Amics del castell, "les fotos de carrers que es van presentar són la primera part d’un projecte de l’entitat que consisteix en realitzar un CD-Rom més ampli, amb imatges d’altres aspectes de la vila de Cubelles com les festes populars".

La presentació, que compta amb el visionat de 128 imatges dels carrers de Cubelles, té una durada d’una hora i tres quarts i es tornarà a fer dins els actes de la Setmana Culrural, possiblement el 21 d’abril.

Cal destacar que l’entitat ha organitzat dues exposicions per la Setmana Cultural d’enguany, que es podran visitar a la sala annexa del cinema Mediterrani. Una de les exposicions es compon de 100 imatges de Cubelles preses entre els anys 1930 i 1970 i l’altra són 30 instantànies de natura viva.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023