El canal “25 Televisió”, del Barcelonés, emet aquesta setmana el reportatge sobre la

26 de febrer de 2002


El programa ha estat elaborat pel periodista gastronòmic cubellenc Andreu Parra i el televisiu Julià Peiró
25 Televisió, amb estudis a l’Hospitalet de Llobregat, té previst emetre el reportatge sobre la Festa del Xató de Cubelles, aquest dimarts 26 de febrer a partir de les 20 hores, i repetir-lo diumenge 3 de març a les 14:30 hores.

El reportatge s’inclourà dins l’espai de cuina “25 forquilles” que elaboren Andreu Parra i Julià Peiró. El cubellenc Andreu Parra és el cronista gastronòmic i de la cultura del vi del diari ABC, mentre que Julià Peiró es va fer molt conegut degut al programa que durant molt temps va presentar a TV3 i que duia el títol de “La casa dels famosos” i que va arribar a ser un dels programes de més audiència de la televisió autonòmica.

Julià Peiró ha dit del reportatge del Xató de Cubelles que és molt “simpàtic” ja que “es respira l’alegria de la gent que va organitzar la festa i que la va disfrutar”. D’altra banda el periodista televisiu, a través d’una entrevista a Ràdio Cubelles, va felicitar especialment a la cubellenca Mercé Ordaz, que va quedar tercera classificada en el Primer Concurs de Mestres Xatonaires. Peiró creu que “té molt mèrit que el primer any que es celebra una festa d’aquestes característiques es classifiqui una cubellenca, tenint en compte la rivalitat que hi ha entre els Xatós de Vilanova, Sitges, El Vendrell i Vilafranca”.

Recordem que la Festa del Xató va tenir lloc el diumenge 3 de febrer a la sala Multiusos de la Mota de Sant Pere, que va comptar amb la participació de més d’un miler de persones, i uqe va estar organitzada per per l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles i la Regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023