Cubelles s’adhereix a la campanya cívica “Segells Plurals” de l’Organització pel Mult

21 de febrer de 2002


Els sis ajuntaments del Garraf i el Consell Comarcal del Garraf s´han adherit en ple a aquesta campanya, convertint-se en la primera comarca catalana en adherir-se plenament.
Cubelles ha estat una de les poblacions de la comarca del Garraf que s’ha adherit a la campanya cívica “Segells Plurals”, de l’Organització pel Multilingüisme. El Garraf és la primera comarca que s’afegeix en bloc a aquesta iniciativa cívica, i ja ha traslladat la seva adhesió a l’Organització. Joan Molas, portaveu executiu d’organització pel Multilingüisme ha explicat que “aquesta campanya té com a objectiu aconseguir que el govern espanyol faci una llei que reguli la presencia de les llengües diferents al castellà en els segells i altres efectes postals”. I que “aquests segells que es tradueixen en dues o menys llengües rebin el mateix tractament".

La comarca del Garraf és la primera de les 41 comarques i els 946 municipis de Catalunya, que s’han adherit en bloc a la iniciativa cívica “Segells plurals”. Segons Joan Molas “és una fita extraordinària que els Ajuntament s’adhereixin aquesta campanya”. L’objectiu d’aquesta iniciativa "és molt ampli", explica Molas, qui diu que "no s’ha aconseguit mai que l’estat espanyol regules cap àmbit de la realitat des d’una òptica plurilingüe". L’organització, que es va fundar l’any 1999, té la seva seu social a Manlleu, població de la comarca d’Osona, amb la voluntat "d’aconseguir avenços reals en el plurilingüisme de l’estat espanyol".


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023