El Casal d’Estiu del C.E Kitsch finalitza amb una molt bona valoració de la participació

30 de novembre de 1999


Més de 280 nens i nenes han participat de les activitats que l’entitat ha organitzat durant els mesos de juliol i agost
El Centre d’Esplai Kitsch va finalitzar el passat dia 6 d’agost el Casal d’estiu, que enguany arriba a la seva cinquena edició amb aquest format i que va reunir més de 280 nens i nenes. “Sembla que continua la tendència creixent a la participació”, ens comentava el secretari de l’entitat Raül Mudarra, i afegia que “valorem molt positivament la alta participació”.

Per tal de celebrar la fi del casal, el C.E Kitsch va organitzar un sopar de pares, en el que es van poder veure les actuacions que els nens i nenes havient anat preparant al llarg dels mesos de juliol i agost, “cada grup s’ha preparat una actuació que avui mostrarà davant dels pares”, ens deia el secretari del Centre d’Esplai Kitsch, i afegia que “ com que a les escoles hi ha les grades, les aprofitarem per fer que els pares es col•loquin a sobre les grades i puguin observar les actuacions”. Quan van finalitzar les actuacions hi va haver un sopar de pares i mares que es va realitzar a la pista del pati del CEIP Charlie Rivel. “Més de 200 persones participaran del sopar de pares i mares, un sopar que serà a base de pa amb tomàquet i embotit”.

Per altra banda, el Centre d’Esplai Kitsch participa dels actes de la Festa Major de Cubelles organitzant la tradicional Makro Ginkama dissabte dia 7 i que com cada any busca la participació de famílies grups d’amics. El C.E Kitsch també organitza la Mostra de Grups amb la participació de Half Time i Marc Bukowbski, els dos grups de Cubelles, i també de dos grups de la comarca, els Tremendamente que són de Sant Pere de Ribes, i els Zona Norte que són de Vilanova i la Geltrú. “ Volem participar amb la dinàmica del municipi”, explica Raül Mudarra, “ per això el diumenge dia 15 organitzem aquest mostra de grups del Garraf”.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023