Les oficines de turisme atenen gairebé un miler de visites durant l'estiu

14 d'octubre de 2020


Tot i el descens a causa de la pandèmia, l'ocupació hotelera mitjana ha estat del 63,5% durant els mesos de juliol i agost

Malgrat que els efectes socials i econòmics derivats de la COVID-19 han marcat la temporada d'estiu d'enguany, un total de 986 consultes han estat ateses entre l'oficina de Turisme i el punt d'atenció turística de la platja Llarga durant els mesos de juliol i agost. D'aquestes, 278 han estat realitzades el mes de juliol a les dependències ubicades al Castell, mentre que durant el mes d'agost van incrementar-se fins les 334 a les que cal sumar-ne 476 fetes a l'oficina del passeig Marítim.

 

Malgrat registrar un descens de les xifres respecte l'any passat, el que sí s'ha mantingut és la tipologia de visitant de Cubelles, de caire principalment familiar i en busca de turisme de sol i platja. A causa de les restriccions de la mobilitat d'alguns països de la Unió Europea de la que es nodreix habitualment el sector turístic local, enguany els visitants han estat majoritàriament procedents de Barcelona i la seva àrea metropolitana i, en segon terme, d'altres zones de Catalunya. Davant la manca d’activitats programades un dels recursos més sol·licitats ha estat les rutes per la natura a Cubelles i els parcs naturals del Foix i del Garraf.

Ocupació hotelera

L’ocupació hotelera del mes de juliol a Cubelles ha estat del 61% i durant el mes d’agost va pujar lleugerament fins al 66%. Si es comparen les dades respecte l'any 2019 es certifica un descens del 20%. Els establiments han evidenciat la manca de turisme estranger, especialment públic francès, i també han notat diferencies en el comportament alhora de fer les reserves, ja que les han rebut amb poca antelació.


Foto exterior Oficina de turisme

  • Oficina turisme platja

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023