Les cadires amfíbies per al bany han de ser utilitzades enguany pels mateixos usuaris o acompanyats per familiars

24 de juliol de 2020


Els protocols de seguretat per la Covid-19 impedeixen que els socorristes puguin fer el bany assistit

L’Ajuntament de Cubelles té disponible a la platja de la Mota de Sant Pere el servei de cadira amfíbia per al bany, pensat per a persones amb mobilitat reduïda. Tanmateix, enguany les cadires han de ser utilitzades pels mateixos usuaris o acompanyats per familiars, ja que els protocols de seguretat per la Covid-19 impedeixen que els socorristes puguin fer el bany assistit.

 

Des de l'Ajuntament de Cubelles es compren que aquest sistema és una dificultat afegida per a les persones amb mobilitat reduïda que volen fer ús del servei per banyar-se a les platges, de la mateixa manera que ho és l’haver hagut de deixar únicament dos punts amb accés amb passarel·la fins a la zona de bany. Per això es demana comprensió ateses les circumstàncies excepcionals d’aquest estiu, en el qual la seguretat de tothom ha de ser el primer. També explica que el servei de cadira amfíbia s’ha retardat precisament perquè faltava un protocol d’ús en la present situació.

 

Les dues cadires amfíbies estan disponibles a la platja de la Mota de Sant Pere i per sol·licitar-les cal adreçar-se a la caseta de socorrisme i primers auxilis (d'11 a 19h.), just a tocar del xiringuito Viagrot. Després del bany, la cadira s’ha de tornar a la caseta de socorrisme i el personal s’encarregarà de desinfectar-la abans del següent ús.


Cadira amfíbia
  • Cadira amfíbia
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023