Olga Yagüe i Robles, pregonera de la Festa Major 2020

9 de juny de 2020


Voluntària social, activista cultural i esportista local, la seva proposta ha estat aprovada per unanimitat



La Festa Major de Cubelles ja té pregonera. Es tracta d’Olga Yagüe i Robles, veïna de la vila força coneguda pel seu activisme social i la seva implicació amb el teixit esportiu i cultural del poble. La seva proposta de nomenament ha estat acceptada per unanimitat per la Comissió de festes municipal, valorant la seva significació en entitats com els Castellers del Foix de Cubelles, el grup de teatre i l’Hoquei Club Veterans de Cubelles, a banda del seu compromís amb el voluntariat envers aquelles capes de la societat més desfavorides de la vila i la lluita contra la desigualtat de gènere.

 

Treballadora municipal, adscrita a la brigada de neteja, al llarg dels anys s’ha destacat, també, per la seva participació de la vida cultural del municipi i les seves festes populars. Olga Yagüe ha acceptat “amb il·lusió i responsabilitat” l’encàrrec notificat per la regidora de Cultura, Ester Soler, i l’alcaldessa, Rosa Fonoll, el 4 de juny passat, després que se la convoqués a l’Ajuntament fent-li creure que li havien de comunicar una notícia de caire judicial, ensarronada que es va prendre amb el seu característic bon humor.     

 

Seguint la tradició dels darrers anys, el pregó tindrà lloc als jardins de Can Travé, el dia 14 d’agost, complint i respectant totes les mesures de seguretat sanitàries establertes. Malgrat que enguany la Festa Major ha resultat condicionada pels efectes del coronavirus, des de la regidoria de Cultura, liderada per Ester Soler, s’ha treballat per celebrar diversos dels seus actes en petit format i mantenir-ne alguns dels més tradicionals.

     


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023