Tornen les visites guiades a la recerca de l’Abellarol

8 de juny de 2020


Tenen lloc tots els dimecres de juny i juliol amb inscripció prèvia

La regidoria de Turisme ha recuperat les visites guiades a la recerca de l’Abellerol, que tindran lloc tots els dimecres a la tarda durant els mesos de juny i juliol amb un màxim de 20 persones (almenys mentre es mantingui la fase 2 del pla de desconfinament).

 

Aquesta proposta es va iniciar l’any passat i va tenir molt bona acollida i és una de les propostes per aquest inici de temporada. La visita consisteix en un recorregut per la zona agrofluvial de Cubelles, interpretant el paisatge i descobrint les diferents espècies de flora i fauna. La visita permetrà conèixer els antecedents del municipi, els usos agrícoles que encara s’hi fan i les transformacions que ha esdevingut el territori i s’arribarà fins a una de les colònies d’abellerols (espècie protegida d’origen africà) més importants al Penedès que venen a passar l’estiu i crien al nostre municipi. Tota una oportunitat per observar, de ben a prop, un ocell molt esquiu. També observarem verdum, mussols, cueretes, diferents tipus de coloms i, si tenim sort, conills i guineus.

 

Per tots aquells interessats en la visita, cal realitzar inscripció prèvia fent clic aquí.

 

Les visites estan programades per tots els dimecres de juny i juliol a les 19.30h. i el punt de trobada és la plaça del Mercat. La durada de la visita és de 1.30 h. - 2 h. aproximadament.

Es tracta d’una activitat adreçada a majors de 14 anys. Es recomana portar pantalons llargs, sabates de trekking i aigua de manera obligatòria. És obligatori l’ús de mascareta.


Abellarol
  • Cartell visites abellerol
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023