Comunicat de l’Ajuntament de Cubelles relatiu al cessament del servei turístic del Trenet

5 de juliol de 2019


L’empresa responsable de l’activitat ha decidit suprimir-lo davant de les reiterades amenaces i coaccions patides pel seu personal i propietari

Davant de la decisió de l’empresa responsable del Trenet turístic de cessar la seva activitat arran de les reiterades coaccions i amenaces que diversos usuaris i veïns han adreçat al personal i propietari de la companyia responsable, l’Ajuntament de Cubelles manifesta: 

  1. El seu profund malestar i indignació pel tracte que una part dels usuaris –d’altra banda, gens representatius del conjunt de la població- han adreçat als responsables d’aquesta activitat no obligatòria i que respon exclusivament a un interès lúdic i turístic.     
  2. Lamentem el tracte dispensat al personal del servei i al propietari de la companyia responsable després que s’oferís a col·laborar amb el municipi per tal que no es perdés aquesta activitat un cop el concurs convocat quedés desert.     
  3. Deplorem aquesta situació sense precedents i que no es produeix en cap altre municipi.
  4. L’Ajuntament de Cubelles expressa la seva solidaritat i agraïment a l’empresa responsable del servei alhora que reclama el màxim de respecte i civisme al veïnat i usuaris de qualsevol activitat pública i privada.    


trenet
  • Logotip Ajuntament_vertical_transparent.png
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023