Encarregat el projecte de reforma del Casal de Cultura

5 de juny de 2019


L’actual biblioteca acollirà uns nous estudis per a Ràdio Cubelles, més moderns i visibles des del carrer

La Junta de Govern Local ha encarregat la redacció del projecte executiu de reforma interior del Casal de Cultura a l’arquitecte Joaquín Cortés Sánchez, per un import total de 17.968,50 euros (IVA inclòs). Les feines consistiran en l’anàlisi i estudi de l’edifici on actualment s’hi ubiquen Ràdio Cubelles i la Biblioteca Municipal Joan Avinyó per tal de definir els seus possibles usos futurs, un cop estiguin acabades les obres de la nova biblioteca de Cubelles. La finalitat és que, amb una afectació estructural mínima, l’edifici aculli uns nous estudis per a l’emissora més moderns i funcionals, així com unes noves instal·lacions per al departament TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació). Entre d’altres mesures, es preveu que s’hi encabeixi un estudi encarat al carrer amb capacitat per a deu persones, dos locutoris per a entrevistes i un plató per a gravacions audiovisuals. El projecte encarregat també inclourà un ascensor per tal de fer accessibles les instal·lacions.      

 

La idea parteix de la primera edició dels pressupostos participatius de la vila (2017) on va resultar escollida en sisena posició una proposta que ja preveia que la planta baixa de l’edifici acollís els nous estudis de l’emissora municipal.

 

Un cop el projecte de reforma estigui conclòs, l’Ajuntament estudiarà la seva possible execució dins del present mandat. 


Façana del Casal de Cultura
  • Perspectiva de la façana del Casal de Cultura
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023