Cubelles i Cunit unifiquen les seves rutes sota la marca del Penedès Marítim

13 de març de 2019


En total es poden gaudir de 8 rutes, quatre per municipi, que a banda de trobar-se recollides en un plànol es poden seguir a través de l'app CityExperience

La marca turística Penedès Marítim ha publicat un mapa sobre els itineraris a peu i en bicicleta que es poden realitzar als municipis de Cubelles i Cunit. Es tracta d'una publicació, que han presentat els regidors de Turisme d'ambdós municipis, que presenta les vuit rutes i les interconnexions entre les mateixes, per tal de poder realitzar passejades de tipus familiar.

 

Les rutes permeten conèixer la història dels dos municipis a través del seu patrimoni natural. Els itineraris tenen diferents graus de dificultat, distància i durada i es poden fer a peu i en bicicleta. Els itineraris estan marcats amb unes indicacions que al terme de Cubelles estan unificades dins de les senyalitzacions de la Diputació de Barcelona, mentre que les de Cunit són diferents. Els dos municipis es plantegen seguir treballant en aquest àmbit i, aprofitant que s'està dissenyant un itinerari al llarg del riu Foix, unificar la senyalització, així com digitalitzar-la. 

 

Totes les rutes de Cubelles arrenquen des de l'oficina de Turisme de la plaça del Castell. La primera transcorre per la zona marítim i l'Espai Natural del riu Foix. La resta es desenvolupen per la zona nord de la carretera C-31. Una cap a Cunit fins arribar a Puig de Tiula; la segona fins a Costa-Cunit; i la tercera fins a Rocacrespa. Pel que fa a les de Cunit, la primera és la ruta del poblat Iber, la segona la de les masies, la tercera la de l'Avenc i la quarta una de sud a nord.

 

Tots els itineraris estan recollits a l'aplicació mòbil City Experience, que es pot descarregar gratuïtament a les botigues de Android i iOS. En aquesta aplicació les rutes estan georeferenciades. 

 

 


Presentació rutes PM
  • Presentació rutes PM_6.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023