Ràdio Cubelles celebra el 38è aniversari

18 de març de 2019


El periodista Antoni Bassas entregarà del 12è Micròfon d'Or i IV Premi altaveu el 3 de maig, dia de la Llibertat de premsa

Ràdio Cubelles celebrarà el divendres 22 de març el seu 38è aniversari. Aquest dia, la degana de les emissores municipals del Garraf, oferirà al matí un programa especial en directe des de la plaça del Mercat dedicat a repassar-ne la història. L'espai radiofònic oferirà una taula rodona amb la participació de diversos col·laboradors actuals i de diverses èpoques passades. L'espai comptarà amb uns convidats especials, els membres del grup 'Muy Stone', que tocaran diversos temes del seu disc 'Pequeños Mentirosos' (llegeix l'entrevista a les pàgines 10-11).  També hi prendrà part l’autor de la nova samarreta de Ràdio Cubelles, el dissenyador cubellenc Nacho Vizcaíno, que se suma a les col·laboracions fetes per  diferents artistes locals des del 30è aniversari. Vizcaíno pren el relleu a Shozo Somekawa (2011), Anselm Cabús (2013), Joselyne Marmotthan (2014), Raül Marquez (2015), Olga Carreras (2016), Vicente Segrelles (2017) i Arantxa Manrique (2018).

 

Al llarg del programa especial de dues hores també es donaran a conèixer els guardonats amb els reconeixements anuals que atorga l’emissora en el marc del seu aniversari. Enguany Ràdio Cubelles  realitzarà l’acte de lliurament del 12è Micròfon d’Or i el IV premi Altaveu 2019 el divendres, 3 de maig, a partir de les 19.00 h. Aquests premis estan lligats al Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, que es commemora el mateix dia 3 de maig. És per això que, per donar obertura a l'acte de lliurament d'aquests guardons, es comptarà amb la presència del periodista Antoni Bassas, actualment membre de l'equip directiu del diari Ara i col·laborador en diversos espais de ràdio i televisió.


Micro d'or i Altaveu Ràdio Cubelles
  • Logo Ràdio Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023