Les fortes ratxes de vent provoquen incidències en diferents punts del municipi

24 de gener de 2019


Les ventades van fer que la Direcció General de Protecció Civil activés el pla Ventcat

Les fortes ratxes de vent anunciades per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya amb l'activació del Pla Ventcat han causat algunes incidències a Cubelles:

Carrer Verge de Montserrat / carrer General Prim
El vent ha fet caure part d'un pi de grans dimensions d'una propietat privada al damunt del cablejat elèctric. Els Bombers treballen en la retirada de l'arbre podent provocar talls del subministrament elèctric mentre durin les tasques. La Policia dona suport reordenant el trànsit a la zona i havent mogut un vehicle per evitar que patís danys.
Demà al matí, la propietat procedirà a la retirada completa de l'arbre. Mentrestant, i per seguretat, el trànsit quedarà restringit en aquest vial.

 

VENCAT 24/01/2019 (6)

 

Passeig Narcís Bardají

El vent ha provocat la caiguda de pedres de la façana de l'església de Santa Maria. La Policia Local ha col·locat tanques per evitar el pas de vianants per la vorera afectada per precaució.

 

VENCAT 24/01/2019 (3) 

 

Avinguda Onze de Setembre

El vent ha provocat la caiguda de part de la tanca perimetral del camp de futbol 7 del Poliesportiu municipal. A partir de demà es procedirà a realitzar la retirada de la runa i el tancament i al mateix temps començarà l'actuació urgent de construcció d'un nou tancament.


VENCAT 24/01/2019
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023