Adjudicat a una empresa local el servei de gimnàstica i ball del Casal d’Avis

30 d'octubre de 2017


El contracte signat amb l’Ajuntament té una durada de dos anys prorrogables dos més i inclou classes d’ioga, country i 'zumba gold'

L’Ajuntament de Cubelles ha adjudicat a l’empresa local Eva Film els serveis de monitoratge de gimnàstica, ioga, country i zumba gold que s’imparteixen dins de les activitats programades al Casal d’Avis municipal. El contracte té una durada de dos anys, prorrogables a dues anualitats més, i un import màxim de 22.433,40 euros (IVA inclòs).

 

Segons les clàusules recollides al concurs administratiu, les classes de gimnàstica s’imparteixen durant dues hores a la setmana en dos grups de com a màxim trenta persones cada un d’ells. El ioga també es durà a terme dues hores a la setmana en un únic grup, mentre que el country i el zumba s’ofereixen una hora a la setmana cadascun. Els cursos es reparteixen al llarg de l’any en tres trimestres i l’empresa adjudicatària haurà d’emetre mensualment un informe de l’assistència dels usuaris a l’activitat.

 

Els exercicis que es volen dur a terme són senzills i alternen diferents tècniques i elements com les bandes elàstiques, pilotes i bastons, a més de permetre treballar la psicomotricitat i l’equilibri amb jocs i balls que fomenten la millora de l’estat d’ànim.

 

L’objectiu, doncs, passa per enfortir la musculatura, endarrerir l’aparició de l’osteoporosi, o si més no frenar-la, millorar la coordinació i la memòria, mantenir o perdre pes, prevenir l’arteriosclerosi i millorar el son, entre d’altres.  


Rosa Fonoll (esquerra) i la responsable d'Eva Film

  • Moment de la signatura
  • Icone facebook
  • Icone impressora