Augmenta el nombre de visitants i usuaris dels serveis turístics municipals

11 d'octubre de 2017


4.260 persones van efectuar consultes a les oficines de Turisme i es va registrar un 70% d’ocupació hotelera

La regidoria de Turisme ha fet públic el balanç de la temporada d’estiu 2017 pel que fa a l’ocupació hotelera, diverses estadístiques respecte els visitants de Cubelles i l’ús dels serveis turístics municipals. S’ha comptabilitzat un total de 4.260 persones a les oficines de Turisme ja sigui de manera presencial (91%), com telefònica (8%) o per correu-e (1%). Les consultes més generalitzades han estat les demandes d’activitats i festes (37%) i informació turística local (21,5%). Respecte el 2016, les consultes a les oficines de Turisme s’han incrementat en 134 usuaris més, el que representa un augment del 3%. A aquestes xifres cal sumar-hi les 245 persones que han visitat l’Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel.

 

Pel que fa a la procedència dels demandant d’informació turística, un 26% correspon a ciutadans de Cubelles, mentre que una xifra similar correspon a població vinguda des de la comarca del Barcelonès deixant el Vallès Occidental com a segona comarca amb més visitants (4%). Per comunitats autònomes, predominen els visitants a les oficines de Turisme provinents de l’Aragó (75 persones) i Madrid (47); de visitants estrangers destaca el públic provinent de França (418), Regne Unit (66) i Alemanya (60).

 

En termes globals, els demandants d’informació a les oficines de Turisme provenen de la comarca d’El Garraf (29%), resta de comarques catalanes (47%), resta de comunitats autònomes espanyoles (6%) i de la resta d’Europa (18%).

 

Finalment, l’ocupació hotelera ha registrat una mitjana del 70% entre els mesos de juliol i agost, situant-se el pic més elevat coincidint amb el pont del 15 d’agost (Festa Major) i es manté la tipologia del visitant de caire familiar recercant un turisme de sol i platja.


Oficina turisme poble

  • Oficina turisme platja
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023