Obertes les inscripcions a les VI Jornades gastronòmiques i mostra de tapes de Cubelles

29 de setembre de 2017


Hostalers i restauradors locals tenen de termini per presentar-s’hi del 2 al 13 d’octubre

Al llarg de tot el mes de novembre Cubelles viurà la 6a edició de les Jornades gastronòmiques i mostra de tapes, una iniciativa que retorna al municipi per dinamitzar i desestacionalitzar el sector de la restauració local en un període de l’any tradicionalment de menys volum de feina.

 

Les VI Jornades gastronòmiques i mostra de tapes presenten com a novetat la col·laboració amb NODE Garraf i la inclusió als menús gastronòmics de la Denominació Terra i Mar i la Xarxa de Productes de la terra. Els productes de proximitat i de temporada nodriran les propostes dels menús gastronòmics que s’ofereixin als assistents, i serviran també per donar a conèixer l’oferta de restauració de Cubelles. Per poder-hi prendre part, els establiments han de formalitzar la inscripció (instància adjunta) des del dilluns dia 2 d’octubre i fins al dia 13 d’octubre, podent participar en qualsevol de les dues modalitats –menú gastronòmic o tapes- o bé en totes dues alhora. La inscripció s’ha de realitzar directament a la regidoria de Turisme, comerç i fires, al despatx núm. 1 del Centre Social de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h. i els dijous tarda de 17.00 a 19.30 h.

 

S’editaran 4.000 llibrets que es repartiran en dependències municipals i comerços locals on es podran trobar detallats tots els menús i tapes que ofereixin els diversos restauradors participants.


Plat gastronòmic
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023