Aprovat el compte general de l’exercici 2016

29 de setembre de 2017


La sessió plenària extraordinària i urgent també aprova modificar el calendari fiscal per problemes amb les notificacions de tributs municipals



Aquest dijous s’ha convocat un ple extraordinari i urgent per tractar un seguit de punts que requerien d’aquesta via per la seva importància. És el cas de l’aprovació del compte general corresponent a l’exercici 2016, que va rebre el suport de l’equip de Govern i el PP, l’abstenció d’un regidor del PSC i de Cubellencs-FIC i el vot en contra de Guanyem Cubelles. La liquidació del pressupost s’ha aprovat per valor de 1.135.445,09 euros mentre que el romanent de tresoreria s’ha xifrat en 3.746.195,30 euros.

 

D’altra banda, el plenari ha debatut la modificació del calendari fiscal de l’any 2017. Aquest fet extraordinari es deu a problemes amb l’enviament de les notificacions de pagament de la segona fracció de l’IBI a aquells veïns que no tenen aquest tribut domiciliat. Pendent de dirimir si la responsabilitat d’aquest fet recau en l’Organisme de Recaptació i Gestió de Tributs (ORGT) de la Diputació de Barcelona o bé de l’empresa encarregada de la notificació postal, l’Ajuntament de Cubelles ha aprovat ampliar el termini de pagament fixat al calendari fiscal fins el 15 de novembre sense recàrrec per al ciutadà. Aquesta modificació va rebre el suport unànime de tots els grups que conformen el Consistori.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023