L'arxiu municipal de Cubelles comptabilitza les postals trobades a Can Travé

4 de setembre de 2017


L'arxiu municipal comptabilitza més de set mil postals en total, que reforçaran la col·lecció de cartes privades que ja estava disponible

L’arxiu municipal de Cubelles ha comptabilitzat i preclassificat les postals localitzades a Can Travé. Les postals més antigues són del 1890 i les més modernes del 2005. Tanmateix, del total de les postals trobades, 7.438, moltes són circulades, 3.382.

 

Segons classifica el personal de l’arxiu, 921 d’aquestes postals van ser rebudes pel matrimoni Travé-Maristany; 1.017 pel matrimoni d’Eduardo Alfonso i Lolín Travé, cosí i germana de Frederic Travé; 445 del matrimoni entre Emilio Alfonso, cosí de Frederic Travé, i Pilar Loredo i 501 de Concha Ibarra, mare de Maria Antonia Maristany.

 

L’arxiu municipal explica que: “La família Travé-Maristany va col·lecionar aquestes postals, moltes d’elles comprades com a col·lecció específica, però una gran part a través de les postals que havien rebut i de postals que els havien donat altres membres de la seva extensa família”. Tanmateix, també comenten que les postals tenen valor afegit “perquè documenten part de la seva vida privada”. A més, dins de les postals trobades, l’arxiu comenta que s’han localitzat 90 postals de Cubelles.

 

Per més informació, podeu accedir a la pàgina de l'arxiu municipal de Cubelles fent clic aquí.


Postals Arxiu Municipal

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023