Es lliuren els premis del concurs ‘Endevina-la’ de normalització lingüística

16 de juny de 2017


Un total de 4 persones dels 28 participants han encertat totes les endevinalles

El passat 3 de juny va finalitzar una nova edició del concurs "Endevina-la!", que s’ha portat a terme en una dotzena de comerços de la vila que s'hi han volgut sumar. En total hi ha participat 28 persones, de les quals 5 n’han completat totes les paraules amagades en els jeroglífics. Els premis, jocs, pel·lícules i llibres en català, es van lliurar el 15 de juny en l’acte final del curs de català que organitza anualment el Consorci de Normalització Lingüística de l’alt Penedès i Garraf i les regidories de Cultura i Ensenyament, amb la presència de l’Alcaldessa, Rosa Fonoll.

 

En total, a Cubelles s’han omplert fins a 105 butlletes de participació corresponents a 28 participants. D’aquests, 5 persones han encertat els 12 jeroglífics del concurs, entre les quals s’ha sortejat el primer premi que ha recaigut en Fernando Delgado, alumne del curs de català "elemental 1". El guanyador s’ha endut un joc i una pel·lícula en català. Per la seva banda, tant el guanyador com els altres 4 finalistes han rebut tres llibres de la col·lecció local editada per l’Ajuntament. 

 

El concurs pretén promoure l'ús de la llengua catalana a les botigues d'una manera lúdica, engrescadora i que convida els clients a participar-hi quan facin les compres en aquests establiments.

 

 


Premis endevina-la 2017

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023