Cubelles lluirà set segells de Compromís de Qualitat Turística (SICTED)

15 de juny de 2017


Enguany també s’estrenen sis punts d’informació turística (PIT)

L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el regidor de Turisme, Raül Mudarra, i la regidora de Cultura, Ester Pérez, acompanyats de diversos tècnics i responsables de serveis municipals, van recollir aquest dimecres dia 14 de juny els segells de qualitat turística en destinació (SICTED) que organitza l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf a la platja d’Adarró, de Vilanova i la Geltrú. A banda dels serveis municipals de la platja Llarga i de la Mota, la Policia Local, les oficines de turisme i l’exposició d’en Charlie Rivel, el càmping La Rueda també va obtenir el guardó.

 

Enguany també s’han lliurat els distintius dels nous Punts d’Informació Turística que van rebre l’acreditació junt amb un diploma i un dispensador de material turístic. Dels 19 punts, Cubelles en té sis:

L’acte és un reconeixement a empreses i serveis turístics de la comarca pel seu compromís amb la qualitat turística i la seva implicació en l’atenció i informació als visitants, oferint un marc perfecte també per donar la benvinguda a l’estiu. Enguany s’estrenava el Projecte Punts d’Informació turística, que busca a través de diverses sessions donar a conèixer als participants l'oferta turística de la comarca, mitjançant presentacions i visites presencials, aconseguint crear una xarxa d’informadors i prescriptors que disposin d’informació turística de qualitat a la comarca.

 

Per la seva banda, el Compromís de Qualitat Turística ofereix a les empreses formació i assessorament per començar a treballar la millora contínua en la seva gestió i processos i, per tant, la seva competitivitat i qualitat de servei vers els clients.

 

L’acte va començar amb la intervenció de la presidenta de NODE Garraf i alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet; el diputat delegat de Turisme i alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la segona tinenta d’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, regidora d’Economia, Hisenda i Seguretat i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, que van emmarcar l’acte i van donar la benvinguda als assistents.

 

Van donar pas a Francesc Vila, gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, que en la seva intervenció va explicar l’evolució que s’està fent de la qualitat a la sostenibilitat turística, entomant el projecte Compromís de Sostenibilitat en el què ja hi estan treballant una cinquantena d’empreses al Garraf.

 

Els protagonistes de l’acte, però, van ser les empreses i serveis distingits, que després de la intervenció d’Imma Laborda -com a representant de l’Oficina de Turisme de Cubelles-, i Rosa Julià -d’Agisitges-, explicant la seva experiència al projecte, van rebre les acreditacions i distincions de la mà dels tres representants que van inaugurar l’acte.

 

Primer va ser el torn dels dinou punts d’informació turística, que van rebre l’acreditació junt amb un diploma i un dispensador de material turístic. Tot seguit, les 58 empreses i serveis distingits amb el Compromís de Qualitat Turística van rebre també la placa i el diploma corresponent. El projecte Punts d’Informació Turística i el Sistema de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) estan coordinats per la Diputació de Barcelona, el darrer també per la Cambra de Comerç de Barcelona, i gestionats a la comarca per NODE Garraf.


Segells SICTEd 2017

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023