El trenet turístic es posarà en marxa a partir del 23 de juny

14 de juny de 2017


El servei s’allargarà fins al 10 de setembre i amplia el seu recorregut als barris de l’Eixample i Santa Maria

El trenet turístic de Cubelles tornarà a circular pels carrers de la vila a partir del divendres 23 de juny, dia de la revetlla de Sant Joan. El servei, que s’estendrà fins al 10 de setembre, amplia recorregut i parades. Així, enguany els seus usuaris circularan també pels barris de l’Eixample i Santa Maria i gaudiran d’espais emblemàtics i d’interès turístic com la façana de Can Travé, l’ermita de Sant Antoni de Pàdua i les zones comercials del passeig de Vilanova i la rambla de Pau Casals, entre d’altres.

 

A l’ampliació de l’itinerari s’hi afegeixen dues noves parades al capdamunt de la rambla de Pau Casals i el Cementiri municipal, a més de sumar una altra aturada al barri de la Mota. Enguany, per contra, s’ha optat per suprimir les sortides de les 17.00 h. a causa de la baixa afluència registrada en exercicis anteriors. Durant els dies de festes majors, la parada de la plaça de la Vila serà traslladada al passeig de Narcís Bardají.

 

Enguany, els preus no s’han vist modificats i es mantenen en els 2 euros per als adults; 1,50 euros per als jubilats; 1 euros per als nens, i un abonament de 10 euros per a deu viatges. Els menors entre 0 i 3 anys no hauran de pagar.

 

L’empresa encarregada de gestionar el servei serà la mateixa de l’any passat atès que la licitació obtinguda se circumscriu a un període de dos anys, amb opció de pròrroga per dos més.

 

Consulta al document adjunt dates, horaris, preus i recorregut.


Trenet turístic 2016

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023