L’Oficina Municipal de Consum acull un servei d’assessorament sobre clàusules abusives hipotecàries

19 de maig de 2017


Els interessats seran atesos per un advocat especialitzat durant dos dimarts al mes fins a finals d’any

L’Ajuntament de Cubelles acull des d’aquest mes i fins a finals d’any un servei d’assessorament sobre possibles clàusules abusives en préstecs hipotecaris. La iniciativa ha estat impulsada pel Servei de Suport a Les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona mitjançant un conveni de col·laboració subscrit amb el Col·legi d’Advocats de Barcelona, que permetrà desplaçar un advocat especialista en la matèria als municipis per atendre consultes relacionades amb aquesta qüestió.

 

A Cubelles, les visites tindran lloc dos dimarts al mes fins al desembre i cal fer inscripció prèvia al servei municipal de consum (OMIC) al telèfon 93 895 03 00 (Ext. 1266), a consum@cubelles.cat o bé mitjançant un formulari establert a tal efecte al web municipal.

 

El servei s’ha posat en marxa després que el 6 d’abril s’organitzés un taller sobre clàusules terra i vies de reclamació en cas de ser afectats, on van assistir-hi més de 50 persones.

 

Atès l’elevat volum de peticions i consultes presentades s’ha establert un assessorament individualitzat per part d’una advocada especialista que analitzarà cada cas de forma particular per tal de determinar la possible existència o no de clàusules abusives en el seu préstec hipotecari.

 

Per tot plegat, es recomana demanar cita prèvia amb prou antelació vist que actualment el calendari de visites ja està complert fins al juliol.


Façana de l'oficina de l'OMIC

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023