La cooperativa Cinquena idea de l’escola Mar i Cel ven els seus productes al mercat setmanal

19 de maig de 2017


L’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, Rosa Huguet, visiten i compren a la parada

La parada dels alumnes de cinquè d’educació primària de l’escola Mar i Cel que han creat la cooperativa Cinquena idea han rebut la visita de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet.

 

Els cooperativistes hi venen els productes manufacturats en una iniciativa educativa impulsada per la Diputació de Barcelona i coordinada pel servei d’iniciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf que té com a objectiu conscienciar els joves sobre la necessitat de preparar-se en l’impuls de projectes professionals i vitals per tal d’incrementar el nivell i la qualitat del treball.

 

Els alumnes, constituïts com a cooperativa, han elaborat productes artesans com polseres, moneders i estoigs, entre d’altres, que han estat posats a la venda al costat de la resta de parades del mercat municipal. Els beneficis es destinaran a una ONG.

 

Aquesta iniciativa es repetirà l’any vinent a l’escola Mar i Cel i, com a novetat, també s’estendrà a l’alumnat de l’escola Vora del Mar.


Parada cooperativa mar i cel 024

  • Parada cooperativa mar i cel 084
  • Parada cooperativa mar i cel 037
  • Parada cooperativa mar i cel 024
  • Icone facebook
  • Icone impressora