Noves accions de la campanya ‘El carrer també és casa teva’

12 de maig de 2017


El Consistori busca la complicitat de la ciutadania amb continguts a les xarxes socials

La campanya de conscienciació cívica El carrer també és casa teva segueix desplegant-se per tal d’arribar al màxim de població i fer créixer la consciència ciutadana que cal la col·laboració de tothom per eradicar l’incivisme dels carrers de Cubelles. Després de la presentació als mitjans, s’ha posat en marxa el primer dels quatre eixos de què consta la campanya, dedicat a treure de contenidors i voreres els mobles vells, electrodomèstics i andròmines.

 

S’ha buscat la complicitat de veïns i veïnes que col·laborin amb la iniciativa per a l’edició d’uns vídeos que s’han començat a compartir a través de les xarxes socials municipals buscant que arribin al màxim de població. En el primer miniclip hi apareix el pallasso i animador Pep Callau, veí d’una urbanització de Cubelles, que explica de la necessitat de dur els trastos vells a la Deixalleria municipal.

 

Periòdicament s’aniran publicant més vídeos similars, com el que proposa a la ciutadania l’intercanvi o la cessió de mobles i electrodomèstics a través d’un mercat de segona mà vehiculat a través de la pàgina de Facebook, Cubelles solidari, i que es publicarà la setmana vinent.

 

A més de recomanacions audiovisuals, s’editaran fulletons informatius i es duran a terme accions de sensibilització en diversos espais i actes arreu del municipi. En aquest sentit, s’han pintat façanes d’estacions transformadores d’Endesa amb la imatge de la campanya tant per dignificar aquests espais com per apropar el lema de la campanya a tota la ciutadania i s’han penjat banderoles amb la imatge de la campanya en punts estratègics de la vila.

 

Aquestes accions es repetiran amb els tres eixos restants de la campanya, dedicats a la recollida d’excrements de gossos, el foment de la recollida selectiva de residus i la conscienciació de no deixar les restes de poda a la via pública. Transversalment, s’anima a la ciutadania de Cubelles a compartir les seves accions de civisme o de correcció d’actes incívics d’altres a través de l’etiqueta #mestimoCubelles amb l’objectiu de millorar col·lectivament l’estat dels carrers i voreres del municipi.


Campanya civisme 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023