El Cubelles Medieval reedita un nou èxit de públic

18 d'abril de 2017


Més de 20.000 persones van ser presents al llarg dels tres dies de fira

La 6a edició de la Fira Cubelles Medieval ha superat totes les previsions i expectatives d'afluència de públic, especialment divendres i diumenge. L'organització estima que enguany s'han superat les 20.000 persones que han passejat pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

 

També la Fira Medieval ha tingut un impacte molt positiu sobre el comerç i especialment al sector de la restauració local, on diversos restaurants col·laboradors han adaptat els menús i cartes a la temàtica de l’edat mitjana. El sector ha notat l’afluència de públic omplint els seus locals arribant a exhaurir existències.

 

Prova de l’interès que suscita el Cubelles Medieval entre la ciutadania i els visitants es troba a Internet i a les xarxes socials. La pàgina del web municipal dedicat al Cubelles Medieval va superar les 16.800 visites i la pàgina de Facebook del Penedès Marítim va acumular més de 50.000 visualitzacions de les publicacions dels continguts referents a la Fira Medieval.

 

La regidoria de Turisme, comerç i fires valora molt positivament l’edició d’enguany i la bona acceptació que han tingut les noves propostes, com la nova decoració de carrers i edificis, la nova programació i els espectacles itinerants.

 

Fira Medieval 2017

 


Cubelles Medieval 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023