Obertes les inscripcions a les V Jornades gastronòmiques i la II Mostra de tapes

5 d'octubre de 2016


Hostalers i restauradors locals tenen de termini fins el proper 14 d’octubre

Al llarg de tot el mes de novembre Cubelles viurà la 5a edició de les Jornades gastronòmiques i la II Mostra de tapes, una iniciativa que retorna al municipi per dinamitzar i desestacionalitzar el sector de la restauració local en un període de l’any tradicionalment de menys volum de feina.

 

Les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes es nodriran dels productes de proximitat i de temporada per a l’elaboració dels plats que s’ofereixin als assistents, i serviran també per donar a conèixer l’oferta de restauració de Cubelles. Per poder-hi prendre part, els establiments han de formalitzar la inscripció fins el 14 d’octubre podent participar en qualsevol de les dues modalitats –menú gastronòmic o tapes- o bé en totes dues alhora. La inscripció s’ha de realitzar directament a la regidoria de Turisme, comerç i fires, al despatx núm. 1 del Centre Social (carrer Joan Roig i Piera, 3-5) de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h. i els dijous tarda de 17.00 a 19.30 h.

 

S’editaran 3.000 llibrets que es repartiran en dependències municipals i comerços locals on es podran trobar detallats tots els menús i tapes que ofereixin els diversos restauradors participants. Com a novetat d’enguany, la iniciativa comptarà amb el patrocini de la cervesera Moritz.


Jornades gastronomiques 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023