Nous cursos de català per a adults

3 de febrer de 2015


Inscripcions el 9 de febrer, de 10 a 13 i de 18 a 20 hores, al despatx 7 del Centre Social



L’Ajuntament de Cubelles col·labora amb el Consorci Per a la Normalització Lingüística (CPNL) en l’oferta de cursos de català per a persones adultes. El proper 23 de febrer s’iniciarà una nova edició del curs de nivell bàsic de 45h. els dilluns i dimecres de 18 a 19:45h. a l’institut Cubelles.

 

Per inscriure’s-hi cal concertar cita per fer les proves de col·locació al telèfon 93 811 57 73. Aquestes proves tenen una part oral i una escrita que es duran a terme entre el 2 i el 5 de febrer a Vilanova i la Geltrú.

 

Els cursos de Nivell B1 s’adrecen a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

 

La inscripció al curs tindrà lloc al despatx número 7 del Centre Social (Hotel d'Entitats) el dilluns 9 de febrer, de 10 a 13 i de 18 a 20 hores, i té un preu de 13,27 euros. Si bé s'ofereix el Nivell B1, si hi ha peticions suficients per obrir nous nivells, s'estudiarà aquesta possibilitat

 

Voluntariat per la llengua

L'objectiu del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

 

Compromís i durada: El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.

A partir de la inscripció de les persones al programa, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats.

Totes les persones que participen en el programa ho fan d’una manera desinteressada.

 

Qui pot ser voluntari o voluntària?:Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians.

 

Qui pot ser aprenent o aprenenta?:Totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.

 

Per més informació:

Regidoria de Cultura

93 895 01 47


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023