El Ple aprova tots els punts de l’ordre del dia

21 de gener de 2015


En les mocions del PP es va refusar la reprovació de la Generalitat pel 9-N i es va aprovar una segona contra els radicalismes violents



El primer Ple municipal ordinari de l’any corresponent al mes de gener va finalitzar amb l’aprovació de tots els punts de l’ordre del dia. Majoritàriament es plantejava ratificar els canvis de representació municipal en àmbits escolars que fins ara ocupava l’exregidora d’Ensenyament Maria Lluïsa Romero, a més d ela modificació dels membres de la Comissió Paritària.

 

La ratificació de la representació de la regidora Noemí Cuadra al Consell Escolar de les escoles, dels instituts i de les llars d’infants municipals van aprovar-se amb els vots a favor del Govern municipal i les abstencions dels grups de l’oposició i la RNA.

 

La ratificació de la representació de Noemí Cuadra com a presidenta del Consell Escolar municipal va aprovar-se amb el vot favorable del Govern i UC11 i les abstencions de la resta de grups i la RNA.

 

Finalment, la modificació dels membres de la Comissió Paritària on el regidor José Manuel Écija substitueix l’exregidora Maria Lluïsa Romero va aprovar-se en rebre els vots favorables del Govern i la RNA i les abstencions de la resta de grups.

 

En l’apartat de mocions, el PP va presentar-ne dues, una que demanava reprovar l’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per considerar que va atemptar contra la llibertat de premsa i la llibertat d’expressió per la sol·licitud al CAC que valori la incoació d’un expedient sancionador als mitjans de comunicació que van negar-se a emetre la publicitat institucional del 9-N. La urgència d’aquesta moció va aprovar-se amb el vot positiu de totes les formacions i la RNA excepte CiU, que hi va votar en contra. La moció va ser refusada amb els vots a favor del PP i la RNA, els vots en contra d’ICV i CiU, i les abstencions d’UC11, PSC i EC-FIC.

 

La segona moció, aprovada per unanimitat la seva urgència, proposava rebutjar els radicalismes i extremismes violents arran dels fets ocorreguts a París amb l’atac terrorista a la redacció del setmanari satíric Charlie Hbdo. La moció va aprovar-se amb el vot favorable de totes les formacions excepte ICV i PSC, que s’hi van abstenir.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023