Cubelles passarà de set a deu seccions electorals per adaptar-se a la llei

24 de maig de 2014


La nova distribució manté els col·legis i augmenten les meses electorals respecte els darrers comicis



Les properes eleccions al Parlament Europeu, que se celebren el proper 25 de maig, estrenaran la nova distribució de les seccions electorals, aprovada pel Ple municipal el passat 15 d’octubre. La comissió tècnica d’estudi i revisió del seccionat electoral de Cubelles va proposar que les seccions tinguin entre 500 i 2.000 electors, passant de set a deu seccions.

 

La secció 1a, corresponent al nucli antic, s’amplia amb alguns carrers de l’Eixample, per tal que la progressiva disminució de població no deixi la secció fora del mínim legal (actualment té 764 electors). Amb el canvi, la secció 1a passa a anomenar-se Nucli antic-Eixample i tindrà 1.476 electors (1.815 habitants). A la secció 2a, on actualment hi ha els carrers compresos dins de l’Eixample Nord, s’incorpora el Corral d’en Cona, que abandona la secció 6a. Aquesta secció es deixa preparada davant de possibles ampliacions urbanístiques, tota vegada que és la més propera a la zona menys desenvolupada del sector nord de la vila. Dels 2.133 electors actuals passarà a tenir-ne 702.

 

La secció 3a, que actualment acull tot el Molí de Baix, es divideix en dos, amb el límit del Pg. Narcís Bardají. Així, els carrers entre aquest eix i la riera de Santa Maria formaran part de la secció 3a (1.419 electors) mentre que els situats entre el Pg. Narcís Bardají i el riu Foix conformaran la nova secció 9a (708 electors). La secció 4a es queda amb 1.057 electors que resideixen a Santa Maria, mentre que els residents del barri de La Creu i del Sud Sumella, passen a la nova secció 10a (1.389 electors)

 

La secció 5a es queda únicament amb els carrers del barri Marítim (1.062 electors), tota vegada que els electors de La Gaviota, el Parc de Cubelles i La Solana passen a conformar la nova secció 8a, juntament amb el Residencial Les Salines i el Polígon Industrial Les Salines (850 electors), que deixen de pertànyer a la secció 7a (1.480 electors). La 7a, doncs, passa ara a estar formada únicament pels residents del Clot del Bassó, Pla de Sant Pere i Mota de Sant Pere. Finalment, la secció 6a (Mas Trader i disseminats) queda intacta amb la única pèrdua del Corral d’en Cona.

 

Aquests canvis en el seccionat del municipi no representen cap canvi en la distribució dels col·legis electorals per sí suposaran petites variacions de les meses respectives. Les properes eleccions al Parlament Europeu, previstes per al 25 de maig de 2014, tindran la següent distribució de les meses electorals:

 

SECCIÓ

MESA

LLETRA

LOCAL

ADREÇA

1

U

A-Z

Centre Social

C. Joan Roig i Piera, 3

2

U

A-Z

Escola Charlie Rivel

Pg. Vilanova, 44

3

A

A-K

Escola Vora del Mar

C. Verge del Pilar, 10

B

L-Z

4

A

A-K

Escola Charlie Rivel

Pg. Vilanova, 44

B

L-Z

5

A

A-K

Escola Mar i Cel

Av. Pompeu Fabra, 4

B

L-Z

6

A

A-K

Local Social de Mas Trader I

C. Clavell, s/n

B

L-Z

7

U

A-Z

Escola Vora del Mar

C. Verge del Pilar, 10

8

U

A-Z

Escola Mar i Cel

Av. Pompeu Fabra, 4

9

U

A-Z

Escola Vora del Mar

C. Verge del Pilar, 10

10

U

A-Z

Escola Charlie Rivel

Pg. Vilanova, 44

 

 


  • Plànol seccions
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023