El Delegat del Govern de la Generalitat, visita Cubelles

11 d'abril de 2014


Fernando Brea va assistir a la Junta Local de Seguretat en una jornada completada amb la sessió informativa de seguretat pública



La Junta Local de Seguretat celebrada dijous a l’edifici Consistorial va comptar amb la presència del Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, qui va realitzar la seva primera visita oficial a la vila. La reunió, que se celebra anualment, és una trobada dels representants dels diversos cossos policials amb jurisdicció i/o responsabilitats a Cubelles.

 

Per aquest motiu van assistir-hi l’inspector de la Policia Local, Daniel Guillem, i la cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra al Garraf, Rosa Gubianes a més de membres del Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil. A nivell polític, la Junta Local de Seguretat va estar presidida per l’Alcaldessa, Mònica Miquel, acompanyada de Fernando Brea i el regidor de Governació i Seguretat Ciutadana, Miquel Lara.

 

Un cop finalitzada la trobada de balanç amb els cossos de seguretat, la comitiva política va dirigir-se a l’espai de la desembocadura del riu Foix on el regidor de Medi Ambient, Pere Lleó, va explicar al Delegat del Govern de la Generalitat l’estat de recuperació de la fauna i flora autòctona de la zona i dels problemes que la regidoria ha detectat en quant a l’ús incívic d’aquest espai protegit.

 

Sessió informativa

La jornada de dijous va estar clarament marcada per temes de seguretat ciutadana i va concloure amb la sessió informativa de seguretat pública que va celebrar-se al cinema Mediterrani a les 19h. Amb la presència de Mònica Miquel i Miquel Lara com a representants polítics, Daniel Guillem i Rosa Gubianes van presentar al públic assistent el balanç de les dades en matèria de seguretat pública de la que els respectius cossos policials en són responsables.

 

A banda de les dades presentades per ambdós referents al balanç numèric del 2013, Daniel Guillem va destacar que “Cubelles és una vila tranquil·la” mentre que Rosa Gubianes va voler destacar que era la sisena vegada que venia al municipi a exposar públicament les dades a la ciutadania de manera oberta i participativa, destacant la llarga trajectòria en aquest camp del Consistori cubellenc.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023