Convocat un concurs públic femení per al cartell comarcal del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

16 d'octubre de 2020


L’obra, guardonada amb 400 euros de premi, ha de recollir la temàtica de prevenció de les quatre violències masclistes: psicològica, física, sexual i ambiental

El Consell Comarcal del Garraf convoca un concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre, i que serà la imatge de referència de l'Ajuntament de Cubelles per als actes municipals del 25-N. La convocatòria està dirigida a dones empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, sense límit d’edat. La temàtica del cartell haurà d’estar relacionada amb la campanya 25 N. Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones. ATUREM-LA! i ha de recollir la temàtica de prevenció de quatre violències masclistes: psicològica, física, sexual i ambiental. Cal que sigui una obra original i inèdita i que hi consti el text: “Aturem-la!”. 

 

Hi haurà un únic premi de 400 euros per la persona guanyadora (subjecte a retenció en concepte d’IRPF.). Totes les obres presentades seran exposades al Consell Comarcal del Garraf i/o als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Pel que fa al format del disseny, el cartell ha de tenir una mida de 60 cm. per 30 cm., en sentit vertical. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricromia (tots els colors). Les obres s’han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l’exposició i el trasllat. Cada participant pot presentar un màxim de dues obres.

 

Els treballs es poden presentar des del dia 19 d’octubre fins al 9 de novembre, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del Consell Comarcal del Garraf amb cita prèvia i mitjançant instància que estarà a disposició de les persones interessades a la mateixa oficina, o a través del web www.ccgarraf.cat.

 

Aquesta és una iniciativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres que es faran servir per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

Les bases del concurs es poden consultar aquí.

 


Concurs cartells 25-N
  • Concurs cartells 25-N

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023