El Mercat setmanal funcionarà amb normalitat adaptant-se a la reducció al 30% de l’aforament

16 d'octubre de 2020


Des de la recuperació de l’activitat comercial no sedentària es compta amb uns controladors d’accessos que gestionen les entrades i sortides i prenen la temperatura de les persones usuàries

El mercat setmanal de Cubelles obrirà de forma habitual com les darreres setmanes reduint l’aforament al 30%, per complir la resolució SLT/2546/2020 de la conselleria de Salut. Des de la reobertura de l’activitat comercial no sedentària ja es van prendre mesures per tal d’evitar les aglomeracions de persones com el trasllat de parades al carrer Nou i el control d’accessos.

 

Quatre controladors s’encarreguen de prendre la temperatura a totes les persones que accedeixen al recinte, vigilen que aquestes portin mascareta i que es posin gel hidroalcohòlic. A més, amb la reubicació de parades, es garanteix la separació mínima entre aquestes i que totes disposin de gel per rentar-se les mans abans i després de comprar.

 

La publicació de la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, la matinada del 16 d’octubre, estableix unes limitacions a l’activitat del mercat setmanal que té lloc els divendres a la plaça del Mercat. Tot i això, l’Ajuntament de Cubelles demana que es faci un ús responsable del servei.

 

Qualsevol dubte es pot contactar amb l’Ajuntament de Cubelles al 93 895 03 00 Ext 1267.


Mercat confinat
  • Mercat confinat
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023