Canal Blau començarà a emetre en alta definició l’11 de setembre

3 de setembre de 2020


Cubelles és membre fundador del Consorci que gestiona el múltiplex de la televisió comarcal

La televisió pública comarcal Canal Blau començarà divendres 11 de setembre les seves emissions en alta definició (HD), convertint-se en una de les primers cadenes de proximitat de Catalunya en fer el pas cap a l’HD. Amb aquest canvi s’aconseguirà una important millora en la qualitat del so i en la imatge.

 

L’estrena es farà amb una programació especial en la que es recuperaran retransmissions que en el seu dia ja van ser enregistrades en alta definició però que els espectadors de Canal Blau no van poder gaudir amb aquesta qualitat. Els espais informatius i de producció pròpia es produiran ja en alta definició i s’espera que la resta de programes ho facin en breu.

 

En un principi, la televisió de la comarca del Garraf volia fer el canvi després de carnaval, però la pandèmia de la COVID-19 ho va posposar al proper 11 de setembre.

 

Els televisors intel·ligents detectaran automàticament el nou senyal i l’aplicaran de forma automàtica. En els que no ho siguin caldrà instal·lar un de-codificador HD per poder veure Canal Blau i la resta de canals que emeten en alta definició. La majoria de canals estatals i autonòmics han anat fent el canvi, ja que l’1 de gener de 2023 totes les emissions en TDT hauran de ser ja en aquest format. 


Realització de Canal Blau
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023