Turisme presenta quatre rutes urbanes per donar a conèixer els monuments i edificis més emblemàtics de la vila

18 de maig de 2020


Els itineraris es poden recórrer de forma lúdica a través d’un codi QR i l’aplicació Playvisit

La regidoria de Turisme ha presentat quatre noves rutes urbanes per recórrer a peu pel municipi i conèixer els monuments i edificis més emblemàtics de Cubelles. Els itineraris han estat creats amb la finalitat per poder-los completar per lliure, amb la família, parelles o amics. Es poden resseguir en qualsevol moment de l’any i són aptes per a tota mena de públics.

 

Les rutes es poden consultar a la web municipal en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès, i es poden repassar tant de manera conjunta com de forma individualitzada, itinerari per itinerari.

 

Atesa la situació actual de desconfinament progressiu per l’estat d’alarma decretat com a mesura preventiva per la crisi sanitària de la COVID-19, l’oficina de Turisme ha dissenyat com a prova pilot un joc per gaudir de les rutes. Per poder participar-ne, s’ha activat un codi QR per a cadascuna de les vies a través del qual es pot accedir a l’inici de la partida mitjançant l’aplicació Playvisit.

 

Les rutes dissenyades són les següents:

 

L’oficina de Turisme fa una crida a la participació dels cubellencs i cubellenques en aquesta prova pilot. Les persones que completin el joc poden fer arribar incidències, suggeriments i millores a turisme@cubelles.cat.


Rutes urbanes Cubelles
  • Plànol rutes urbanes

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023